1
ATP

FOTO. Starsport

ĐOKOVIĆA POSETIO GURU NA AO: „Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge“ (FOTO)

Objavljeno: 24.01.24 u 09:59

Ovaj potez gurua veoma je značio Novaku, koji mu se javno zahvalio.

Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena! On je u četvrtfinalu prvog grend slem turnira u sezoni bio bolji od sjajnog američkog tenisera Tejlora Frica sa 3:1 (7:6, 4:6, 6:2, 6:3) u setovima.

Nakon meča na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija na kojoj se Novak nalazi sa sa jednim guruom na Australijan openu.

„Divno upoznavanje sa Novakom! Ostati na vrhunskom učinku više od dve decenije u neverovatno konkurentnom teniskom krugu je izvanredno. Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge. Sve najbolje u predstojećim mečevima.“ – napisao je Sadguru u opisu fotografije. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sadhguru (@sadhguru)

Ovaj potez gurua veoma je značio Novaku, koji je ovu fotografiju podelio i napisao: 

„Hvala Vam Sadguru što ste me posetili i gledali moj meč.“

2
0

1 Komentara

  1. Kod nas nije nesto posebno poznat, ali Sadhguru ima svetsku slavu i svakome preporucujem da pogleda njegove klipove na YT,ima sta da cuje i vidi! On je cudo, genij svoje vrste, a odlikuje ga izuzetna lucidnost,inteligencija jedinstvene proncljivosti koja nudi kapitalna promisljanja za svakodnevni zivot i srecu. Novak je sigurnoimao sta od njega i cuti i nauciti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter