0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

ZAVRŠENA ATLANTINA SERIJA POBEDA: Bogdan Bogdanović ubacio 10 poena u porazu Hoksa! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.24 u 08:33

Srbin je bio solidan, ali može to dosta bolje

Košarkaši Atlante Hoks doživeli su poraz u poslednjem meču od Sakramento Kingsa rezultatom 122:107, prekidajući niz od tri uzastopne pobede koji ih je privremeno postavio u plej-in zonu.

Ekipa iz Kalifornije je dominirala tokom meča, posebno ističući se u drugoj deonici gde su stekli odlučujuću prednost od 54:36. Iako je Dežonte Marej briljirao sa 35 poena, 10 skokova i 6 asistencija, napor nije bio dovoljan za preokret.

Bogdan Bogdanović, drugi najefikasniji igrač Atlante, pridoneo je ekipi sa 18 poena, uz 2 skoka, 4 asistencije i 2 izgubljene lopte. Međutim, nedostatak Tre Janga bio je primetan, a Harison Barns je sa 32 poena predvodio Sakramento Kingse do ubedljive pobede.

Prethodni meč između Finiks Sansa i Čikago Bulsa završen je rezultatom 115:113 u korist Sansa, pri čemu je Kevin Durant briljirao sa 43 poena, 8 asistencija i 6 skokova. Kobi Vajt iz Čikago Bulsa je bio blizu tripl-dabla sa 26 poena, 10 skokova i 9 asistencija, ali mu je nedostajala jedna asistencija za pun učinak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter