0
Košarka

FOTO: Printscreen

U KAKVOM STANJU JE MILUTINOV? Poznato koliko će srpski centar biti van terena zbog bizarne povrede!

Objavljeno: 23.01.24 u 10:11

Neverovatno kako se povredio

Košarkaši Olimpijakosa suočavaju se sa ozbiljnim izazovom nakon što je njihov igrač, Nikola Milutinov, pretrpeo povredu tokom meča sa Panatinaikosom, gde su poraženi rezultatom 85:80 u 15. kolu grčkog prvenstva.

Do povrede je došlo u trećoj četvrtini kada je Milutinova nenamerno udario saigrač Kostas Papanikolau. Posle nezgode, Milutinov se srušio na parket, uhvatio za levi zglob i, s grimasom bola na licu, napustio teren uz podršku medicinskog tima.

Novinar Nikolaos Zervas izvestio je nekoliko sati kasnije da je u pitanju ozbiljno istegnuće, a oporavak će zahtevati odsustvo sa terena tokom narednih mesec dana.

Ova vest stavlja Olimpijakos u izazovan položaj, s obzirom na važnost uloge koju Milutinov igra u timu. Očekuje se da će se klub suočiti s dodatnim naporima kako bi nadoknadio izostanak ovog ključnog igrača tokom narednih nedelja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter