0
Košarka

FOTO: Printscreen

EMOTIVNA SCENA IZ AMERIKE: Stiv Ker otkrio da su Voriorsi gledali meč Partizana i Mege za Dekija! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.24 u 08:11

Ovo je bila jedna teška nedelja za košarku

Šef stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker je pred prvu utakmicu od tračine smrti Dejana Milojevića pričao za medije o tome kako mu je prošla prethodna nedelja, koja je bila izuzetno teška za sve u organizaciji.

On je tom prilikom otkrio kako je ceo tim gledao utakmicu Partizana i Mege koja je odigrana sinoć.

Teško je opisati kakva je nedelja. Srceparajuća, poražavajuća… Ovo je najtužnija stvar od kad sam deo NBA lige. Izgubiti nekog ko nam je tako blizak, a još bitnije, videti kako mu porodica pati. Ova poslednja nedelja, poslednjih pet dana, bile su prepune šoka, emocija, ekstremnog pokazivanja ljubavi od strane celog sveta. Gledali smo kao tim ovog jutra događaj koji su imali u Srbiji. Dekijevi timovi su igrali jedan protiv drugog, Mega koju je trenirao i Partizan za koji je igrao. Nisam siguran da sam ikada video nešto kao tu posvećenost u dešavanju pred start meča od strane navijača i organizacije, bilo je neverovatno. Gledali smo kao tim, pa sada imamo bolji utisak o tome šta je Deki značio svojim zemljacima. Naravno, znamo šta je Deki značio nama i Nataši, Maši, Nikoli, zaista poražavajuća nedelja – izjavio je Stiv Ker.

Ker je sve ovo rekao sa majicom na kojoj piše na srpskom „Brate“ i ima srce unutar kog su inicijali Milojevića.

Partizan je u ovom meču slavio ubedljivo rezultatom 112:80, a srceparajuće scene od pre meča i posle su obišle ceo svet.

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter