0
Košarka

Dejan Milojević (FOTO: Starsport)

DUŠKO SAVANOVIĆ OTKRIO KAKO JE MILOJEVIĆ POSTAO TRENER: ‘To se vrlo brzo odigralo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.24 u 20:55

‘Verovatno nije bila glavna ideja ni Miška Ražnatovića ni samog Dekija da on bude glavni trener.’

Sve je duboko pogodila vest o smrti Dejana Milojevića člana stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa. Bio je izuzetan košarkaški stručnjak, ali pre svega čovek koji je širio osmeh i uvek bio pozitivan. Veliki trag ostavio je u Partizanu čiji je igrač bio, a to govori emtoivan oproštaj ‘Grobara’ na sinoćnoj utakmici protiv Mege, gde je takođe uradio isto. 

Milojević je bio trener Mege u periodu od 2012. do 2020. godine, a nekadašnji košarkaš Duško Savanović je u emisiji ‘Tripl-dabl sa Savanom’ otkrio kako je Dejan postao trener.

-On se našao kao pomoćnik. To jest našao se kao individualni trener, hajde da radim sa visokim igračima u Megi. Verovatno nije bila glavna ideja ni Miška Ražnatovića ni samog Dekija da on bude glavni trener. I Mega po strukturi kakav je klub, brzim angažmanima i čestim promenama, kako igrača, tako i trenera, odlazi – dolazi, on se našao brzo, ’ajde da popuniš sad da budeš pomoćnik Divcu, Vladi Vukoičiću. I on je bio pomoćnik. U međuvremenu i Vlada Vukoičić dobije angažman, ode i Deki postane prvi trener. I to se vrlo brzo odigralo – naveo je Savanović.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter