0
Fudbal

FOTO: Twitter/@CAF_Online

DRAMA NA KUPU AFRIČKIH NACIJA: Gana ispustila 2:0 u nadoknadi i ispala iz takmičenja! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.24 u 09:50

Neverovatna završnica meča

Afrički Kup Nacija doživeo je dramatične trenutke u završnici dva uzbudljiva meča između Zelenortskih Ostrva i Egipta, kao i između Mozambika i Gane. Oba susreta završena su rezultatom 2:2, ali je to donelo radost jednom i šok drugom timu.

Fudbaleri Egipta, verujući da ih je reprezentacija Mozambika eliminisala golom postignutim u 97. minutu, suočeni su sa nevericom i tugom na terenu. Međutim, panika je bila uzaludna jer je Gana, koja je vodila 2:0, doživela iznenađujuće ispadanje. Egipat će napredovati u osminu finala.

U meču između Zelenortskih Ostrva i Egipta, Zelenortska ostrva prvo su povela 1:0, ali je usledilo izjednačenje. Slična situacija ponovila se u nadoknadi drugog poluvremena, gde je gol postignut u devetom minutu nadoknade doneo novo izjednačenje.

Drugi susret između Mozambika i Gane započeo je prednošću Gane od dva gola, ali su Mozambikovi fudbaleri uspeli da u prvom minutu nadoknade poluvremena smanje zaostatak iz penala, a zatim tri minuta kasnije izjednače rezultat.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter