1
Fudbal

Lois Dioni (FOTO: Starsport)

DIONI ŽALI ŠTO NIJE DOBIO PRAVU ŠANSU U ZVEZDI: ‘Bio sam sprečen iz različitih razloga!’

Objavljeno: 23.01.24 u 21:50

‘Poslednje dve godine su bile najkomplikovanije.’

Kroz ‘Marakanu’ prošli su brojni fudbaleri koji nisu nikada dobili pravu šansu u Crvenoj zvezdi, a jedan od njih jeste igrač Anžea, Lois Dioni. On je u Ljutice Bogdana došao na pozajmicu u sezoni 2021/22 kada je trener bio Dejan Stanković, a zabeležio je 17 utakmica i postigao 3 gola. 

Dioni je u razgovoru za zvanični sajt Lige 2 govorio o svojoj karijeri, a istakao je da je u Zvezdi bio spreman da igra, ali se onda dogodila povreda.

-Poslednje dve godine su bile najkomplikovanije. Nisam mogao da igram jer sam se povredio, dok sam u Crvenoj zvezdi bio spreman da igram, ali sam bio sprečen iz različitih razloga… Posle, kada čujete da ste doživeli povredu prednjih ukrštenih ligamenata, to stvara nemir u vašoj glavi. Nikada nisam mislio da ću doživeti ovu povredu u životu jer sam prilično jaka osoba. Kada vam se to de si, kažete sebi ‘i ja to imam’. U poslednjoj godini svog ugovora bilo je još komplikovanije. Ali, kao što sam uvek govorio, jaka sam osoba u glavi. Moji najmiliji su bili tu svaki dan, ekipa, klub i navijači takođe, da me podrže u veoma teškom periodu – jasan je on.

PRVI ČOVEK BARSELONE UDARIO NA REAL: ‘Videli smo neke situacije koje nas mnogo zabrinjavaju!’

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter