0
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic Kevin Punter Nemanja Nedovic Regular season round 19 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Partizan in Belgrade, Serbia on Jan. 4, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE: Ovo su cene pojedinačnih karata za večiti derbi!

Objavljeno: 22.01.24 u 16:13

Ovaj duel protiv Partizana bi mogao dosta toga da odluči

Košarkaški klub Crvena zvezda najavio je prodaju pojedinačnih karata za nadolazeći „večiti“ derbi protiv Partizana, koji će se održati u nedelju od 19:00 časova u Beogradskoj Areni, u sklopu 18. kola ABA lige.

Kako bi navijačima omogućili pravovremenu kupovinu karata, klub je objavio da će prodaja kontigenta pojedinačnih karata početi u sredu, od 11 do 19 časova, u prostorijama SD Crvena zvezda na adresi Ljutice Bogdana 1a. Kupovina će biti moguća isključivo uz sezonsku kartu ili člansku kartu KKCZ, a pojedinac može kupiti najviše dve karte.

Sezonske karte važiće za ovaj prestižni meč, kao i za sve ostale utakmice koje Crvena zvezda bude domaćin. Klub je naglasio da na ovom susretu neće biti prisutnih gostujućih navijača, obezbeđujući mirno i sigurno okruženje za sve ljubitelje košarke.

Očekuje se da će interesovanje za karte biti izuzetno veliko, s obzirom na rivalstvo i uzbudljivu atmosferu koju „večiti“ derbi uvek donosi. Navijači su pozvani da podrže svoje omiljene igrače i učestvuju u stvaranju jedinstvene košarkaške atmosfere u Beogradskoj Areni.

4
11

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter