0
Evropske lige

Dušan Vlahović (FOTO: Twitter/JuventusFC)

VLAHOVIĆ POSLE SJAJNE PARTIJE PROTIV LAĆEA: „Ne bih mogao da postignem te golove bez pomoći ekipe“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.24 u 10:19

Srpski golgeter ostao potpuno smiren.

Fudbaleri Juventusa savladali su u gostima Leče sa 3:0 (0:0) u utakmici 21. kola Serije A, a duel je u potpunosti obeležio srpski napadač Dušan Vlahović.

U prvih 45 minuta utakmice nismo videli niti jedan pogodak, ali je u drugom poluvremenu počeo šou Dušana Vlahovića. Prvo je doveo svoju ekipu u prednost pogotkom u 59. minutu susreta, kada je iskoristio asistenciju Kambijasa, da bi na 0:2 povisio u 68. minutu, kada se u ulozi asistenta našao MeKeni.

Nakon meča je svoju izjavu dao i Vlahović, koji je istakao da je srećan što je uspeo da pomogne svom timu.

„Srećan sam, pogotovo što sam uspeo da pomognem timu. Ne bih mogao da postignem te golove bez pomoći ekipe, nadam se da ćemo ovako nastaviti“ – rekao je Vlahović u izjavi za DAZN.

Masimilijano Alegri, trener Stare dame, nekoliko puta je sugerisao našem fudbaleru da mora da se smiri i da ne dopusti da promašaji utiču na njega.

„Uvek sam miran, samo možda moje emocije izgledaju malo burnije na terenu. Uspeli smo da pobedimo na teškom stadionu protiv tima koji ovde nije izgubio u četiri utakmice. To je važna pobeda za nas, pre svega jer nismo primili gol na ovom susretu.“

Za kraj, poručio je da je velika razlika u odnosu na prošlu sezonu to što je sada fizički vrlo spreman i da je zbog toga u izvrsnoj formi.

„Fizički sam u dobroj formi, jednostavno je. To je jedina razlika. Pazim na sebe, dobro jedem, dobro spavam, sve iste stvari koje sam uradio prošle godine, ali sada hvala Bogu da sam dobro fizički. Nadam se da ću ovako nastaviti.“

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter