0
Evroliga

Bayern's head coach Andrea Trinchieri gestures during regular season round 16 Euroleague basketball match between Partizan and Bayern29.12.2022. foto: Srdjan Stevanovic/STARSPORT

VAŽNE VESTI IZ KAUNASA: Trinkijeri doveo u Žalgiris pojačanje pred duel sa crno-belima!

Objavljeno: 22.01.24 u 17:20

Čeka nas zanimljiva utakmica

Stručni štab Žalgirisa pod vođstvom novog trenera Andree Trinkijerija dobija pojačanje u liku iskusnog italijanskog trenera, Masimilijana Menetija. Dolazak Menetija označava nastavak promena u litvanskom klubu od kako je Trinkijeri preuzeo ulogu glavnog trenera.

Masimiliano Meneti će preći iz Hapoel Eilata u Žalgiris kako bi pridonio radu tima u Kaunasu. Ovaj italijanski stručnjak je zatražio prekid ugovora sa Hapoel Eilatom kako bi se pridružio Žalgirisu. Sa samo dve pobede i devet poraza, Hapoel Eilat je potvrdio ovaj transfer, omogućavajući Menetiju da se pridruži novom timu.

Sa 50 godina, Meneti donosi značajno iskustvo, prethodno radeći sa ekipom Ređo Emilija kao glavni trener i asistent. Njegova ekspertiza i pristup igri doprineće strategiji Žalgirisa, a Trinkijeri će imati još jednog pouzdanog saradnika u svojoj trenerskoj ekipi.

Očekuje se da će Meneti debitovati na klupi Žalgirisa u narednom meču Evrolige protiv Partizana u Beogradu, pružajući dodatnu podršku timu u teškim takmičarskim izazovima. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter