2
Fudbal

BUDAPEST, HUNGARY - OCTOBER 14: goalkeeper Vanja Milinkovic-Savic of Serbia looks on during the national anthem prior to the UEFA EURO 2024 European qualifier match between Hungary and Serbia at Puskas Arena on October 14, 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VANJA IDE STOPAMA BRATA: Deset miliona razloga za igranje u Saudijskoj Arabiji!

Objavljeno: 22.01.24 u 14:51

Čuvar mreže bi mogao da dobije platu od minimum 10.000.000 po sezoni

Sergej Milinković Savić prošlog leta je prešao iz Lacija u Al Hilal, a njegovim putem bi mogao da krene i dve godine mlađi brat Vanja, golman Torina.

Fudbaler sredine terena odlično se uklopio u saudijski tim, gde je zajedno u timu sa saigračem iz reprezentacije Aleksandrom Mitrovićem. Na 22 utakmice u novom klubu postigao je devet golova i za još pet asistirao saigračima i njegov transfer od 40.000.000 evra na arabijskom poluostrvu okarakterisan je kao pogodak.

A dobro je prošao i njegov bivši klub koji je inkasirao 40.000.000 evra za igrača kome je isticao ugovor za godinu dana. U tome je veliku ulogu odigrao Mateja Kežman, koji je ispregovarao i veoma dobre uslove za samog igrača pošto Sergej u Al Hilalu godišnje zaradi 20.000.000 evra (sa bonusima i do 30.000.000).

Sada Tutosport piše o mogućnosti da i njegov brat Vanja krene put Saudijske Arabije, ne nužno u isti klub kao dve godine stariji brat. Transfer ne bi bio realizovan sigurno pre leta, jer golman reprezentacije Srbije želi da bude fokusiran na Evropsko prvenstvo gde se očekuje da bude jedan od glavnih protagonista u timu Dragana Stojkovića.

Ponovo bi Kežman mogao da bude ključni čovek u pregovorima, jer ima veliki uticaj u porodici Milinković-Savić, a prema navodima Italijana Torino bi mogao da zaradi ne manje od 20.000.000, dok bi čuvar mreže mogao da dobije platu od minimum 10.000.000 po sezoni.

3
2

2 Komentara

  1. U evrofudbalu moze sano da sanja te milione jos ako dodamo da je jos uvek vise nego prosecan golman koji ne moze da brani u nekom vecem i znacajnijem timu od Torina. Na kraju, svi su oni otisli, bar vecina nasih fudbalera, trbuhom za kruhom, tako da ako postoji iole mogucnosti da se preseli medju Arape to bi mu bilo pun pogodak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter