0
Košarka

Dejan Milojević (FOTO: Starsport)

POZNATO GDE ĆE BITI SAHRANJEN DEJAN MILOJEVIĆ: Još uvek se ne zna kada?

Objavljeno: 22.01.24 u 15:25

Milojević će biti sahranjen u svom rodnom gradu

Košarkaška Srbija i dalje je u suzama zbog smrti Dejana Milojevića, igrača i trenera čije će ime večno biti uklesano u istoriju. Čuveni Miloje preminuo je u Americi 17. januara u Solt Lejk Sitiju u 47. godini, a biće sahranjen u Beogradu, u kom se rodio 15. aprila 1977. godine.

Kako prenosi „Sportal„, Milojević će biti sahranjen u svom rodnom gradu, ali je preostalo da se završe složene papirološke formalnosti. Nakon toga, biće poznati i tačan datum sahrane i komemoracije.

S ozbirom na to da su NBA protokoli strogi, potrebno je i da se sve završi na nivou kluba i osiguravajuće kuće, a u sve je kao velika pomoć porodici uključen i Miško Ražnatović, prijatelj, saradnik i agent Milojevića.

Razumljivo, i klub ima veliku želju da se sve uradi temeljno kako u ovako bolnom trenutku porodica ne mora da brine o svim najtežim detaljima. Zbog svega toga, i dalje se čekaju informacije o letu iz Amerike i pojedinostima o sahrani, ali i komemoraciji – nema sumnje da će mnogi asovi košarke i prijatelji imati šta da kažu Miloju u čast.

 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter