0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

(POLUVREME) SIMULTANKA DŽEJMSA NANELIJA: Partizan na krilima Amerikanca razbija Megu!

Objavljeno: 22.01.24 u 19:59

Čeka nas zanimljiva utakmica u nastavku

Košarkaši Partizana na svom parketu igraju meč 17. kola ABA lige protiv ekipe Mege, a rezultat na poluvremenu je 59:39.

Utakmica je krenula u jednom veličanstvenom, ali tužnom tonu. Naime, 20.000 Grobara kao i mnoge košarkaške legende po poslednji put su se oprostile od Dejana Milojevića, koji je preminuo u Americi 17. januara usled posledica srčanog udara.

Meč je otvoren veoma tvrdo, teško su se postizali poeni na obe strane, a kada bi neka ekipa uspela da povede druga bi je sustizala.

Partizan je uspeo da ipak ostvari prednost posle nekoliko minuta, ali je Mega onda dodala gas i uspela je da održi vođstvo do odlaska na pauzu.

Crno-beli mnogo bolje ulaze u drugu deonicu te preko sjajne serije Džejmsa Nanelija uspevaju da se odlepe na +10 protiv žilave ekipe Marka Baraća.

Američki krilni igrač je do kraja poluvremena uspeo da postigne čak sedam trojki, a Mega nije imala adekvatnu odbranu na njegovu igru. Partizan je do odlaska na veliki odmor uspeo da dodatno uveća prednost.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter