0
Evropske lige

(191215) -- MUNICH, Dec. 15, 2019 (Xinhua) -- Ivan Perisic (L) of Bayern Munich vies for the ball during a German Bundesliga match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, on Dec. 14, 2019. (Photo by Philippe Ruiz/Xinhua)

PERIŠIĆ JE PRED POTPIS UGOVORA SA HAJDUKOM MORAO DA BUDE U BEOGRADU: Evo zbog čega je boravio u prestonici Srbije!

Objavljeno: 22.01.24 u 13:17

„Za dve, tri nedelje trebalo bi da počnem da treniram sa loptom“

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić je u petak potpisao za Hajduk iz Splita, ali oporavak od povrede i dalje traje.

Krilni napadač je u Hajduk stigao na pozajmicu iz Totenhema do kraja sezone, nakon čega će potpisati jednogodišnji ugovor sa „bilima“.

Perišić je od septembra van teren zbog povrede, a rehabilitaciju sprovodi u Beogradu, kod Andreje Milutinovića, sa kojim sarađuje već desetak godina.

Trčim i tu nema problema. Za dve, tri nedelje trebalo bi da počnem da treniram sa loptom. Neke prognoze za povratak su april, ali ne znam tačno kad. Neću žuriti jer može sve krenuti po zlu. Skoro 80 posto rehabilitacije sam u Beogradu pa ću i sad ići u Beograd, s njim uvek radim kad sam povređen. Mislim da ću fiksno doći ovde krajem februara ili početkom marta – rekao je Perišić na predstavljanju u Hajduku.

Perišić je u nedelju uveče objavio Instagram stori, na kojem se vidi kako trenira u teretani, dok gleda sportski program na televiziji.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter