0
Domaći fudbal

FOTO: FK Napredak

NAPREDAK PORAZOM POČEO PRIPREME: Rubin prejak za ekipu iz Kruševca!

Objavljeno: 22.01.24 u 20:21

Na prvoj prijateljskoj utakmici u Antaliji, Napredak je poražen od Rubina iz Kazanja – 2:5, trenutno sedmoplasiranog tima ruskog šampionata.

Šef kruševačke struke Vladimir Gaćinović je iskombinovao dva sastava, koja su na terenu provela po 45 minuta, dok je njegov kolega iz ruskog tima Rašid Rakhimov najjače snage poslao na teren u drugom poluvremenu. Taj tim iz drugih 45 minuta je i prava srpska kolonija, na čelu sa kapitenom Vujačićem, bivšim fudbalerom Partizana, koji nosi kapitensku traku, a boje ekipe iz Kazanja brane i Čumić, Drezgić, Ranđelović, kao i sjajni napadač Daku, rođen u Srbiji, sada reprezentativac Albanije.

Napredak je bio mnogo bolji u prvom poluvremenu. Poveo je Napredak u 15. minutu preko Stanojlovića, koga je lepo proigrao Vukajlović. Rusi su izjednačili u 27. minutu preko Lomovickog. Samo četiri minuta kasnije stigao je Napredak do novog vođstva, a pogodio je Zličić, na asistenciju Đorđa Jovanovića. Do kraja prvog dela utakmice bilo je šansi i za ubedljivije vođstvo, a najbolja je viđena u 37. minutu kada je Zličić uposlio Đorđa Jovanovića. Usledio je šut pod prečku, ali je golman Rubina Djupin uspeo da izbaci loptu u korner.

U nastavaku dominacija Rusa. Pogađali su Tahero (54. minut), Daku (58.), Kabutov (65.), a u samom finišu viđen je i autogol Mršića za konačnih 2:5.

U prvom poluvremenu igrala je sledeća postava: Savić, S.Jovanović, Đeković, Marinković, Vukajlović, Ljubomirac, Krstić, Đ.Jovanović, Zličić, Stanojlović, Bojović, U drugom: Bajić, Stevanović, Mršić, Blagojević, Jović, Sadiković, Marjanović, Tomić, Stoiljković, Bastajić, Majdevac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter