0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIŠKO RAŽNATOVIĆ VEOMA EMOTIVAN: ‘Šok i neverica!’

Objavljeno: 22.01.24 u 21:33

Dugo godina su sarađivali, družili se, poznavali..

Partizan je večeras dočekao u krcatoj areni Megu, a povod da se Arena napuni bio je nimalo prijatan.. Kao što svi znaju prerano nas je napustio veliki Dejan Milojević. Posebno emotivan na gostovanju RTS-u uoči ovog susreta bio je Miško Ražnatović.

‘Moja reakcija je bila, šok i neverica. Sve se jako brzo dogodilo. Ja sam imao te negativne informacije i ranije nego što su otišle u etar. Period prilagođavanja na negativnu inormaciju je bio jako kratak. I dalje nisam svestan da njega više i očekujem da će se vratiti nakon nekoliko meseci kada se sezona završi. Imali smo neki dogovor da se vidimo za dvadesetak dana kada oni budu igrali sa Njujork Niksima. Sve mi je jako čudno i konfuzno još nisam svestan u potpunosti tragedije koja se dogodila.’ – rekao je Miško u razgovoru za RTS i potom dodao:

‘Neverovatno je da je raspored ABA lige takav da će Mega u dva naredna kola igrati prvo protiv Partizana, a zatim protiv Budućnosti koju je on takođe trenirao. To su dva jedina tima u kojima je on bio trener u Evropi. Makar će na taj način košarkaška javnost imati način da se oprosti od njega. Ja nemam dilemu da će večeras dvorana biti puna, jer njega su svi voleli, navijači Partizana pogotovo. Biće to lepa prilika da se oda pošta čoveku koji je toliko toga dao obema ekipama.’ – zaključio je poznati agent.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter