0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

KADA JE TEŠKO SVI SU TU: Legende se okupile u Areni za Dekija, nose posebne majice! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 22.01.24 u 18:55

Poslednji pozdrav legendarnom Milojeviću

U Štark Areni se okupio veliki broj navijača Partizana i košarkaških legendi kako bi odali poslednju počast preminulom Dejanu Milojeviću, čiji su tragovi ostali duboko ukorenjeni u svetu srpske košarke. Ovaj emotivan trenutak dogodio se pred meč između Partizana i Mega timova, gde je Milojević ostavio neizbrisiv pečat.

Na tribinama, ispunjenim verovatno do poslednjeg mesta, izdvaja se prisustvo Duška Vujoševića, trenera kome je Milojević bio kapiten u Partizanu početkom veka. Pored Vujoševića, prisutni su i drugi poznati košarkaški likovi poput Ratka Varde, Saše Pavlovića, Vuleta Avdalovića, Branka Sinđelića i mnogih drugih bivših igrača.

Dejan Milojević preminuo je u 47. godini usled srčanog udara, ostavljajući dubok trag u svetu srpske košarke. Okupljanje ovih košarkaških velikana i navijača predstavlja dirljiv oproštaj od osobe koja je neizmerno doprinela razvoju ovog sporta na domaćem terenu.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter