0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ @ Real Madrid C.F.

FENJERAŠ BESAN: „Real Madrid nas je pokrao!“(VIDEO)

Objavljeno: 22.01.24 u 12:09

Vinisijus je bio strelac, a i dalje traje rasprava da li je postigao gol rukom ili ramenom

Real Madrid je ostvario preokret protiv Almerije u utakmici, a sudije i kontroverzne odluke izazvale su pažnju i diskusije.

Bilo je sporno između ostalog i kod dosuđenog penala za Real Madrid, zatim poništenog gola za Almeriju, kao i produženog vremena od 11 minuta tokom kojih su domaći postigli pobedonosni gol.

Vinisijus je bio strelac, a i dalje traje rasprava da li je postigao gol rukom ili ramenom. Ova situacija izazvala je kontroverze i podigla mnogo prašine u vezi sa sudijskim odlukama na ovom meču.

Odlazimo s osećajem da su nam ukrali utakmicu. Nisu mogli da naprave više od ovoga da pomognu Realu. Ne postoji način da ovo prihvatimo. To što se dogodilo prešlo je sve granice. Najgore je što misle da je ovo što se dogodilo u redu. Veoma me to boli, LaLiga je svetlosnim godinama udaljena od Premijer lige –kaže Gonsalo Melero, prvotimac Almerije.

Edgar Gonsales se pridružio u kritikama.

Druga ekipa je smela sudiji da kaže svašta i to dok su igrači bili udaljeni na metar od njega, a mi nismo smeli. Puno je razlika. Razumem da su oni Real, a mi Almerija, ali ovo takmičenje bi trebalo da bude pošteno za sve. Kod drugog gola je bilo očitog igranja rukom, a penal nije postojao. Sve odluke išle su na ruku Reala -rekao je Gonsales.

Real je trenutno drugi na tabeli, dok je Almerije poslednja.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter