0
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho (L) celebrates after scoring a goal with Mateja Stjepanovic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Partizan (JNA) on December 16, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOBRE VESTI IZ HUMSKE: Partizan pronašao još jednog rivala na pripremama na Kipru!

Objavljeno: 22.01.24 u 17:50

Crno-beli su jesenji deo sezone završili na prvom mestu

Fudbalski klub Partizan suočava se sa promenama u rasporedu pripremnih utakmica na Kipru, a naredni protivnik crno-belih biće Aja Napa. Ova kontrolna utakmica igraće se u sredu, 24. januara, s početkom u 13:30 časova, uz direktan televizijski prenos na Areni Sport Premium.

Izmena u rasporedu priprema nastala je usled promene destinacije zimskih priprema za srpske klubove, među kojima se nalazi i Partizan. Planirani prijateljski meč sa Salaminom je odložen zbog promene termina domaćeg Kupa ovog kiparskog kluba. Kao rezultat, Partizan će umesto toga odigrati duel sa Aja Napom, timom koji se takmiči u drugoj ligi Kipra.

Aja Napa trenutno zauzima osmo mesto na tabeli druge kiparske lige, a u svom sastavu ima nekoliko internacionalnih igrača iz zemalja poput Konga, Argentine, Kameruna, Portugala i Španije. Očekuje se da će ovaj meč pružiti Partizanu priliku da testira svoje igrače i taktike uoči nastavka sezone. Navijači će moći da prate dešavanja na terenu putem direktnog televizijskog prenosa na kanalu Arena Sport Premium.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter