1
AdmiralBet ABA Liga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS POSLE POBEDE NAD FMP-om: „Mislim da smo danas bili koncentrisani i fokusirani“

Objavljeno: 21.01.24 u 21:15

Istakao je da jedino čime nije zadovoljan jeste početak druge deonice.

Košarkaši Crvene zvezdepobedili su ekipu FMP-a u 17. kolu regionalne ABA lige rezultatom 87:54, a trener crveno-belih Janis Sferopulos nakon meča istakao je da je zadovoljan partijom svojih igrača.

„Mislim da smo danas bili koncentrisani i fokusirani. Bili smo ozbiljni od početka. Kako smo završili, zadovoljan sam kako smo reagovali, dobro smo odigrali u odbrani. Bez obzira na protivnika, morate da budete koncentrisani i fokusirani. Možete u suprotnom da imate probleme u ABA ligi, ali i Evroligi. Treba da nastavimo sa ovakvom odbranom, ali i ofanzivno, gde nemamo mnogo problema“, rekao je Sferopulos.

Istakao je da jedino čime nije zadovoljan jeste početak druge deonice.

„Gledajte, na početku druge četvrtine nismo bili konzistentni, tada prvih pet minuta nismo bili dobri na obe strane terena, ali svime ostalim sam bio zadovoljan“.

Takođe je rekao da je mentalitet zaslužan za Zvezdine oscilacije u igri.

„To što idemo gore-dole, to je zbog mentaliteta. Moramo da budemo čvrsti, da igramo dobru odbranu, da dobijamo velike utakmice iz dobre odbrane, to očekujem od igrača“.

Sferopulos još uvek ne zna kada će se Topić, Nedović i Teodosić vratiti na teren.

„Ne znamo, idemo od dana do dana. Van stroja su, ne znam šta da vam kažem. Osećaju se bolje, ali nije dovoljno da bi igrali“, istakao je Sferopulos.

ZVEZDA RUTINSKI PROTIV FMP-a: Crveno-beli se oporavili od poraza u Evroligi (FOTO)

1
0

1 Komentara

  1. Jel se ovaj Grk pravi lud ili je pored Čovića postao kao i on. Jel moguće da nezna da FMP neigra nikad protiv svoje filijale. To pokazuje i skor da već više od 20 meceva negiraju nikada ozbiljno protiv malog kluba jer zaboga gazda im tako naredi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter