0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

NOVAK FURIOZNO DO ČETVRTFINALA: Đoković bez većih problema pregazio Francuza u Melburnu!

Objavljeno: 21.01.24 u 08:11

Sjajna njegova igra

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je impozantnu pobedu protiv Adrijana Manarina u osmini finala Australijan opena. Đoković je dominirao na terenu, trijumfujući sa 3:0 u setovima (6:0, 6:0, 6:3) i obezbedio plasman među osam najboljih.

Đoković je prikazao vrhunski tenis, odigrao meč bez ijedne jedine greške, pokazavši izuzetnu kontrolu nad igrom. Francuski teniser Manarino nije imao odgovor na igru Srbina, koji je delovao kao mašina na terenu. Đoković je dominirao u svim segmentima igre, a Manarino je izgledao nemoćno kao junior koji se prvi put susreće sa iskusnim teniserom.

Iako je Manarino imao priliku za brejk na samom početku meča, Đoković je preuzeo kontrolu i vezao 13 gemova, osvojivši prva dva seta sa nulom. I pored borbe virusa, Đoković je pokazao izuzetnu izdržljivost i koncentraciju. Manarino je uspeo da osvoji nekoliko gemova u trećem setu, ali Đoković je očuvao svoje servise na visokom nivou i zasluženo upisao ubedljivu pobedu.

Đokoviću je za samo jedan gem izmakao rekord, ali je svakako ostvario još jedan impozantan uspeh na Australijan openu, demonstrirajući izvanrednu formu i spremnost za naredne izazove.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter