0
ATP

Miomir Kecmanović (FOTO: Australian open/X)

KECMANOVIĆ PROTIV ALKARAZA: Ovo je termin jednog od najvažnijh mečeva na Australijan openu!

Objavljeno: 21.01.24 u 09:33

Nadamo se da Srbin može da priredi iznenađenje

Miomir Kecmanović, jedini preostali srpski predstavnik na Australijan openu, suočiće se sa španskim teniserom Karlosom Alkarazom u osmini finala u „prajm tajmu“. Organizatori su postavili ovaj meč kao prvi u noćnom delu programa na „Rod Lejver“ areni, sa početkom u 19 časova po lokalnom vremenu, odnosno devet časova ujutru u ponedeljak prema srpskom vremenu.

Ovo će biti prvi put da se Kecmanović nađe u večernjem terminu na ovogodišnjem turniru, dok će Alkarazu ovo biti drugi meč u večernjem terminu, s obzirom da je prethodna dva odigrao tokom dana.

Duel između Kecmanovića i Alkaraza obećava uzbudljiv teniski spektakl, imajući u vidu njihov prethodni susret na mastersu u Majamiju 2022. godine. Tada je Alkaraz slavio sa 6:7, 6:3, 7:6, ali uz izuzetno izjednačenu borbu na terenu.

Svi ljubitelji tenisa nestrpljivo očekuju ovaj okršaj dva talentovana igrača, a Kecmanović će se truditi da napravi iznenađenje i plasira se dalje na Australijan openu.

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter