0
Košarka

FOTO: Starsport

KARTE ZA KUP ‘RADIVOJ KORAĆ’ PAPRENO SKUPE: Evo koliko ćete morati da izdvojite!

Objavljeno: 21.01.24 u 13:50

Skuplje nego prošle godine.

Ovogodišnji Kup ‘Radivoj Korać’ koji će se tradicionalno održati u Nišu trajaće od 14. do 17. februara, a žreb će biti 23. januara. Potpredsednik KSS-a, Dušan Projović istakao je za Južne vestida će ulaznice za ovaj događaj koštati od 5.000 dinara pa na gore, što je više nego prošle godine.

-Mislim da će cena ulaznica biti malo veća nego prošle godine, još uvek čekamo tu odluku. Od pozicije na terenu će zavisiti cena kompleta, ali cena ulaznica biće sigurno od 5.000 dinara pa naviše. Svakom kupovinom ulaznice pomažete svoj grad, sport i infrastrukturu i možda će biti predloga da se nekoj zdravstvenoj ustanovi i donira novac, nismo pričali o tome, ali postoji mogućnost – naveo je.

Dodao je da će za četvrtfinale omogućiti đacima i mladim košarkašima da mogu neometano da gledaju.

-Siguran sam da ćemo za četvrtfinalne utakmice omogućiti mladim košarkašima i najboljim đacima da prisustvuju utakmicama. Ja bih voleo da može da se igra na staionu „Čair“, jer vidite da ni Arena nekada ne može da zadovolji interesovanje ovih velikih klubova – istakao je Projović.

TRABZON ZAINTERESOVAN ZA NAPADAČA ZVEZDE: Turskom timu se dopadaju njegove partije! (FOTO)

1
13

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter