0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

JEDNA POBEDA I DVA PORAZA: Srpski predstavnici u NBA ligi bez većeg učinka prethodne večeri! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.24 u 08:33

Nija baš sve bilo sjajno noćas

U poslednjem kolu NBA lige, srpski košarkaši su imali različite sudbine. Vasilije Micić sa Oklahomom jedini je odneo pobedu, dok su Darko Rajaković sa Torontom i Bogdan Bogdanović sa Atlantom zabeležili poraze.

Prvi na terenu bio je Darko Rajaković, trener Toronto Raptorsa, koji je sa svojim timom gostovao Niksima u Medison Skver Gardenu. Utakmica je bila izjednačena sve do treće četvrtine, kada su Niksi stekli osetnu prednost i na kraju slavili sa 126:100. Najefikasniji igrač na meču bio je Džejlen Branson sa 38 poena, dok je Ar-Džej Beret predvodio Toronto sa 20 poena.

Bogdan Bogdanović i njegova Atlanta nisu uspeli da savladaju Klivlend, koji je dominirao tokom cele utakmice. Kavalirsi su već na poluvremenu imali +14, a na kraju su trijumfovali sa 116:95. Dižonte Mari je bio najefikasniji u Atlanti sa 24 poena, dok je Bogdanović postigao 14 poena. Klivlend je imao sedam igrača sa dvocifrenim poenima, a Meril i Mičel su bili najbolji sa po 18 poena.

Vasilije Micić i Oklahoma su ostvarili pobedu protiv Minesote rezultatom 102:97. Šaj Gildžijus Aleksander predvodio je Tandere sa 33 poena, dok je Micić, iako proveo samo sedam minuta na terenu, bio deo tima koji je doprineo trijumfu. Najbolji strelci Minesote bili su Entoni Edvards i Karl Entoni Tauns sa po 19 poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter