0
ATP

FOTO: Printscreen/Twitter

HOĆE LI JELENA BITI LJUBOMORNA? Novak nakon pobede poslao poljubac prelepoj Ani! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.24 u 09:56

Navijačica se oglasila na društvenim mrežama

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, osvojio je srca svojih vernih navijača ne samo sjajnom igrom već i lepim gestom prema jednoj od njegovih najvećih obožavateljki tokom meča osmine finala Australijan opena.

Đoković je ubedljivo savladao Adrijana Manarina, prepustivši mu svega tri gema i plasiravši se u četvrtfinale turnira. Nakon osvojenog meča, srpski teniser je obradovao Anu, jednu od vernih navijačica, poslavši joj poljubac.

Ana je izrazila svoje oduševljenje na društvenim mrežama, deleći slike s Novakom i pokazujući potpisanu kapu koju je dobila od teniskog asa. U emotivnom trenutku, Đoković je poslao poljubac svojoj obožavateljki, čime je dodatno učvrstio svoj status ne samo kao vrhunski sportista već i kao čovek s velikim srcem.

Pre meča, Ana je podržala Đokovića objavivši sliku sa srpskom zastavom i likom teniskog šampiona, pokazujući ne samo sportsku strast već i ljubav prema svojoj zemlji. Gest Novaka Đokovića prema Ani još jednom je pokazao bliskost između sportista i njihovih vernih navijača, čineći ovu pobedu posebnom i emotivnom.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter