0
Košarka

FOTO:@ATLHawks/X

BOGI, ŠTA KOJI K…C: Kvin Snajder pobesneo na Srbina zbog velike greške! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.24 u 10:12

Pale su teške reči

Košarkaš Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović, postao je predmet kontroverzi nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak njegovog ponašanja tokom utakmice protiv Klivlend Kavalirsa u kojoj je Atlanta poražena sa 116:95.

Snimak prikazuje trenutak u prvoj deonici kada je Atlanta izgubila loptu, otvarajući priliku za brzi napad Klivlenda. Umesto da aktivno učestvuje u odbrani, Bogdanović je delovao kao da usporeno trči ka svom košu, ne preduzimajući adekvatne korake kako bi sprečio protivnički poen zakucavanjem.

Reakcija trenera Atlante, Kvina Snajdera, bila je očigledna i čula se kroz izliv frustracije: „Bogi, pa šta koji k…. radiš.“

Ovaj trenutak izazvao je negodovanje među navijačima i analitičarima, koji su se podelili u mišljenjima o ponašanju srpskog košarkaša. Dok jedni smatraju da je Bogdanovićeva neaktivnost neprihvatljiva, drugi brane igrača ističući moguće umor ili druge faktore.

Bogdanović je tokom meča postigao 14 poena, imao dva skoka i četiri asistencije.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter