1
Ostali sportovi

FOTO: Instagram/@ilkemma

7 NA 1? ILIĆ SE NIJE UPLAŠIO! Srpski MMA borac napadnut tokom davanja intervjua u Zagrebu – Kukavički pokušaj Barbira da zastraši ‘Džokera’! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.24 u 00:41

Kukavički potez.

Mesecima se vodi „rat“ između jednog od najpopularnijih boraca na Balkanu, Aleksandra „Džokera“ Ilića i talentovanog prvaka FNC organizacije, Đanija Barbira.

Iako je Barbir u svojoj dosadašnjoj karijeri imao uglavnom birane protivnike (što je i normalno za taj period karijere), smatra da bi lako savladao Ilića. To je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama, jer mnogima nije jasno odakle proizilazi takvo samopouzdanje.

Ilić se sa druge strane borio i bori se sa svetski popularnim imenima poput Materle, Šlemenka, Vemole i drugih. Iako je ovaj meč između Barbira i Ilića dugo bio veoma upitan hoće li se desiti, poznavajući „Džokera“, nakon večerašnjeg „skandala“, brzo će se naći u kavezu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Rozi Kiboko (@kiboko.rozi)

 

Naime, Ilić je gostovao na „Podkast Inkubatoru“ koji se snima u Zagrebu.. Tada je u sred emisije u studio ušao Đani Barbir i počeo da mu preti i vređa ga. Bilo bi to izuzetno šmekerski da sa sobom nije poveo još šest drugara.

Oni su kolektivno želeli da se obračunaju sa Ilićem, kojem je istini na volju, povređena ruka.

„Džoker“ je uprkos okolnostima ustao i odreagovao, a celukopan događaj možete videti na videu.

Treba napomenuti da kada je Barbir pre godinu dana bio u Beogradu u pratnji svom kolegi Čeliću, nije doživeo neprijatne scene. Iako se sretao kako sa Ilićem, tako i sa njegovim brojnim prijateljima, nije se desilo apsolutno ništa neprijatno

13
9

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter