0
Fudbal

Inbeom Hwang (C) celebrates after scoring a goal with Cherif Ndiaye, Kosta Nedeljkovic, Jovan Mijatovic and Peter Olayinka Oladeji during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Mladost Lucani at stadium Rajko Mitic (Marakana) on December 09, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POTENCIJALNI OGROMAN PROBLEM ZA ZVEZDU: Povreda jednog od ključnih igrača!

Objavljeno: 20.01.24 u 20:34

Loše vesti za Delije.

Južna Koreja i Jordan odigrali su nerešeno rezultatom 2:2, a heroj izvučenog boda In Bom Hvang, doživeo je povredu u nadoknadi vremena.

Iako je svega nekoliko minuta ranije bio glavni u akciji koja je rezultirala autogolom Jordana, desio se veliki peh za Crvenu zvezdu.

Naime pokušao je da nastavi meč i posle povrede, ipak, nije mogao Hvang da završi meč. Uhvatio se za nogu, zatražio izumenu od selektora Klinsmana i uz probleme napustio teren.

Koliko je stepen povrede Hvanga ozbiljan ostaje da vidimo, ali ovo mogu biti veliki problemi i za reprezentaciju, ali i za klub veznog fudbalera.

Standings provided by Sofascore

 

3
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter