0
ATP

FOTO: Starsport

NOVAK POREDI MANARINA SA MEDVEDEVIM: Evo šta je rekao o narednom rivalu!

Objavljeno: 20.01.24 u 23:50

Očekuje nas uzbudljiv meč.

Novak Đoković naredni meč na Australijan Openu igra protiv Adrijana Manarina, a evo šta je imao da kaže o narednom rivalu.

“Baš sam se pitao koju majicu nosi, posle su uveličali, pa sam video da je u pitanju LuluLemon. Oni stvarno imaju udoban, prijatan materijal, ne znam sponzorišu li ga”, kaže Đoković i dodaje:

“Drugačiji je Manarino, i načinom na koji igra i ličnošću. Veoma je nezgodan igrač, možda u ovim trenucima igra i tenis života. Dobro se kreće, svi znaju koliko je konstantan bekhendom, zaista retko pravi greške. Igra izuzetno ravno, gotovo da nema spina u njegovoj igri. Znam šta mu odgovara, šta mu ne odgovara. Nismo dugo igrali jedan protiv drugog, ali pripremiću se dobro”.

“Pobedio je izuzetno kvalitetnog protivnika večeras, moram da priznam da mi je to malo iznenađenje, jer sam očekivao pobedu Šeltona. Kapa dole Manarinu, odlično i servira, ima kompletnu igru – ako uđeš u njegovu mašinu, u njegovu singericu, ne dao ti bog – slično kao sa Medvedevom, onda je teško izvući se iz tog mehanizma”, zaključuje Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter