0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

MELOUN PONOSAN NA JOKIĆA: ‘Odao je počast u sećanju na Dejana odigravši na najvećem nivou!’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.24 u 08:35

‘Izgubio si nekog kog voliš i ko ti je mnogo značio, neko ko ti je bio trener i mentor.’

Košarkaši Denver Nagetsa noćas su pobedili Boston Seltikse rezultatom 102:100 u jednom dramatičnom meču. Trener tima iz Kolorada, Majk Meloun je posle meča istakao da je ponosan na Nikolu Jokića jer i pored teškog gubitka odigrao na vrhnuskom nivou i na taj način odao počast Dejanu Milojeviću koji je preminuo od posledica srčanog udara pre dva dana.

-Kao što sam rekao ekipi posle meča, ne mogu da budem ponosniji na Nikolu što je odigrao takav meč posle tragične smrti Dekija. Ali on je takav, zato sam ponosan na Nikolu – naveo je.

Dodao je da je Jokić posebna osoba.

-Izgubio si nekog kog voliš i ko ti je mnogo značio, neko ko ti je bio trener i mentor. I rekao sam, idi, odaj mu počast. Znate šta mislim? I Nikola je izašao, odao počast u sećanju na Dejana i njegiov legat, odigravši na visokom nivou. Nije to lako uraditi teška srca, ali Nikola je posebna osoba, očigledno i bilo je neverovatno gledati ga kako igra sa tom tugom u srcu. Taj nivo igre, kada se zna sa kim smo igrali, i kada se sve sabere…Zato je Nikola najbolji košarkaš na svetu – jasan je Meloun.

ŽELJKO MALO ŠTA IMAO DA KAŽE NAKON PORAZA U ATINI: Ekspresna konferencija Žoca! (VIDEO)

21
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter