0
Košarka

FOTO: Starsport

LEP GEST BUDUĆNOSTI: Podgoričani na ovaj način odaju počast Dejanu Milojeviću! (FOTO)

Objavljeno: 20.01.24 u 14:55

‘Svi u ‘Moraču’ u utorak, u znak sećanja na bivšeg kapitena, trenera i legendu našeg kluba.’

Ceo sportski svet je zatekla vest da je košarkaški stručnjak Dejan Milojević preminuo od posledica srčanog udara u 47. godini života u Sjedinjenim Američkim Državama. Svi se opraštaju od ovog pre svega velikog čoveka, a to će učiniti i njegov bivši klub  Budućnost Podgorica.

Iz Crnogorskog tima su pozvali sve navijače da dođu u ‘Moraču’ u utorak u okviru 16. kola Evrokupa protiv Ulma i odaju počast nekadašnjem treneru, a ulaz će biti besplatan.

-KK Budućnost Voli poziva sve navijače da se na utakmici sa Ulmom oprostimo od našeg Dejana Milojevića. Meč 16. kola Evrokupa je na programu u utorak (23.01.) od 19 časova. Ulaz na utakmicu je besplatan za sve navijače, dok će vlasnici sezonskih karata imati prvenstvo da sednu na svoja mesta. Na utakmicu se ulazi bez karte. Svi u ‘Moraču’ u utorak, u znak sećanja na bivšeg kapitena, trenera i legendu našeg kluba. Za Miloja – stoji u saopštenju.

ZVEZDA OSTVARILA DRUGU POBEDU NA KIPRU: Jovan Šljivić čovek odluke protiv ZTE-a! (FOTO) (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter