1
Domaći fudbal
Dragović

Aleksandar Dragovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport.rs ©)

TEŠKA SITUACIJA ZA ZVEZDU: Bratski klub po svaku cenu hoće da dovede Dragovića na zimu!

Objavljeno: 19.01.24 u 18:11

U njemu vide veliko pojačanje

Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, postao je predmet velikog interesovanja u ovom prelaznom roku. Grčki Olimpijakos izražava veliku želju za angažovanjem austrijskog štopera, dok turski Bešiktaš takođe pokazuje snažan interes za njegove usluge.

Prema informacijama grčke „Gazete“, Olimpijakos je pripremio sve uslove za dolazak Davida Karma na pozajmicu iz Porta. Ipak, transfer još uvek nije dobio zeleno svetlo od strane portugalskog tima, zbog čega su se Grci okrenuli alternativnom planu – Aleksandru Dragoviću.

Bešiktaš, s druge strane, ozbiljno konkurira u trci za Dragovića. Turski klub je ponudio obeštećenje od 700.000 evra, a štopera privukao ugovorom na godinu i po dana, uz godišnju platu od 1.200.000 evra.

I dok su obe ponude primamljive, Crvena zvezda će morati pažljivo razmotriti svoje opcije i doneti odluku kojoj destinaciji će Dragović dati prednost. Transfer rok obećava dinamičnost, a dalji razvoj situacije ostaje pod pažnjom fudbalske javnosti.

1
7

1 Komentara

  1. Zasto bi napustao C.Zvezdu ako bi mu plata u Bešiktašu bila manja nego u Beogradu.Potpuno nerealno bi bilo da ode uz obestecenje kada znamo da za 6.meseci mu istice ugovor i vec sada moze da trazi najbolju kombinaciju za sebe a da se apsolutno u svemu tome nepita ništa Terzinja.
    Jednostavno iovako gura odlicnu platu u Beogradu i pitanje je koliko mu C.Zvezda duguje a sigurno je pozamasna cifra pogotovo ako znamo da se Katai-u duguje vise od 1.mil.evra tako da ni Dragovicu se neduguje nista manje.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter