0
Evropske lige

Mihajlo Ilic (R) and Osman Bukari during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on December 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PLJUŠTE POHVALE NA SVE STRANE: Bolonja neverovatnim tekstom predstavila Partizanovo dete (FOTO)

Objavljeno: 19.01.24 u 10:39

Crno-beli su od ovog transvera zaradili fiksno 4.500.000 miliona evra, plus 1.000.000 kroz bonuse.

Doskorašnji igrač Partizana, Mihajlo Ilić sada je i zvanično član fudbalskog kluba Bolonja, potvrdio je klub na svom zvaničnom sajtu. 

„Peti je srpski fudbaler u istoriji kluba, on je desnonogi centralni bek rođen 2003. godine, jedan od najzanimljivijih talenata na prostoru bivše Jugoslavije, krasi ga raznovrsnost u igri. Ima sjajan osećaj za svoju poziciju, često pokušava da predvidi i istupi, dobro čita i ima interesantnu dugu loptu, uvek je bio u omladinskim reprezentacijama, a prošlog oktobra dobio je prvi poziv seniorske Srbije, dok se u međuvremenu istakao u važnom prvom delu sezone u Partizanu, igrajući kao centralni defanzivac linije u 18 od 19 kola. Uvek je bio starter, u novembru je postigao i svoj prvi profesionalni gol, protiv Čukaričkog u ligi, dok je upisao 4 nastupa u kvalifikacijama Konferencijske lige“, navodi klub.

Ilić je zadužio dres sa brojem četiri, a na početku svoje karijere u Seriji A zarađivaće 600.000 evra na godišnjem nivou.

 

Crno-beli su od ovog transvera zaradili fiksno 4.500.000 miliona evra, plus 1.000.000 kroz bonuse.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter