10
AdmiralBet ABA Liga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PALA ODLUKA NA MALOM KALEMEGDANU: Crvena zvezda pomerila meč sa FMP-om!

Objavljeno: 19.01.24 u 16:55

Još uvek se ne zna razlog

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost o promeni vremena odigravanja utakmice 17. kola ABA lige protiv FMP-a.

Umesto prvobitno zakazanog termina od 19.30 časova, utakmica će se održati u nedelju, 21. januara 2024. godine, sa početkom u 18 časova. Događaj će se odigrati u impresivnoj Beogradskoj Areni.

Karte za ovu izuzetno važnu utakmicu su već dostupne u prodaji od prošlog petka. Takođe, KK Crvena zvezda želi naglasiti da će deca do 7 godina uz pratnju roditelja, srednjoškolci i studenti imati slobodan ulaz, što dodatno podstiče navijače da podrže svoj omiljeni tim.

Ova promena termina stvara dodatno uzbuđenje među navijačima, a očekuje se da će Beogradska Arena biti ispunjena uzbuđenjem i podrškom za Crvenu zvezdu u ovom važnom duelu protiv FMP-a.

51
213

10 Komentara

  1. Karte za ovu izuzetno važnu utakmicu su već dostupne u prodaji od prošlog petka. Takođe, KK Crvena zvezda želi naglasiti da će deca do 7 godina uz pratnju roditelja, srednjoškolci i studenti imati slobodan ulaz, što dodatno podstiče navijače da podrže svoj omiljeni tim….hahahaha…i vojna lica ,policija ,zdravstveni radnici i prosvetari…na unapred poznati razultat bice puna Arena ,ocekujem obaranje rekorda ….hahahaha…nivo 400 u potpunom mraku

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter