0
ATP

FOTO: Printscreen

NOVAK NE KRIJE EMOCIJE POSLE POBEDE: „Blagosloven sam“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.24 u 12:11

„Ako su nešto doviknuli, možda je bilo loše“

Najbolji srpski teniser, i prvi reket sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena!

On je u okviru treće runde savladao Tomasa Martina Ečeverija ubedljivo sa 3:0 (6:3, 6:3, 7:6).

Nakon meča, Đoković je dao komentar o ovom meču.

Moram da budem zadovoljan, naročito u prva dva seta. U trećem setu smo bili prilično izjednačeni, dobro sam servirao i uspeo sam da dobijem ovo posle tri seta – rekao je Novak.

Objasnio je i konverzaciju sa trenerima.

To su neke uobičajene razmene reči koje imamo… Ako su nešto doviknuli, možda je bilo loše. Izazovi su veliki, uvek se bavim sobom na terenu, naravno su tu treneri da nam pomažu, prolazimo kroz određene stvari, uvek razmenimo nekoliko dobrih reči, zanimljivo je, ali je važno da pobeđujemo.

Ovo je bio Novakov 100. nastup, a on je imao poseban opis o svojoj karijeri.

Pokušaću da budem kratak. Blagosloven sam činjenicom da mi ide dobro tokom karijere. Devedesete godine u Srbiji nisu bile dobre za moju porodicu, morali su da se odreknu mnogo toga da bih ja uspeu u sportu koji je toliko skup. To je u mojoj zemlji izuzetno skupo. Bilo je teško tokom juniorskih dana, trebalo je naći novac, a to se reflektuje na sve, oni su navijali za mene, navijaju i danas, pa tako želim da se zahvalim i njima – završio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter