1
Fudbal

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: FC Chelsea team manager Jose Mourinho looks on prior the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MURINJO PRED ODLASKOM U SAUDIJSKU ARABIJU: Šeici „skinuli“ plen Barseloni (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.24 u 09:59

Portugalac je svojevremeno govorio da bi rado radio u Saudi Pro ligi.

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo je pre samo tri dana dobio otkaz u Romi, a već sada je pred novim angažmanom i to u Saudi Pro ligi. 

Prema informacijama koje stižu iz Saudijske Arabije, Murinjo bi mogao da preuzme mesto Hrvata Igora Bišćana, na mestu stratega Al Šababa.

 

Portugalac je svojevremeno govorio da bi rado radio u Saudi Pro ligi, a sada, kako je bez angažmana, zaista bi mogao da krene tim putem. 

„Reći ću vam istinu, mislim da ću jednog dana da odem u Saudijsku Arabiju. Kada kažem ‘jednog dana’ ne mislim na sutra, a ne mislim ni na prekosutra“, rekao je Murinjo.

Podsetimo, Gospodin Posebni je jedini trener na svetu koji je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter