0
Košarka

Dejan Milojević (FOTO: Starsport)

JOŠ JEDAN DOKAZ KOLIKA LJUDSKA VELIČINA NAS JE NAPUSTILA: „Šta mislite koga sam pozvao?“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.24 u 14:29

Kuzmanović je otkrio jednu nepoznatu priču vezanu za svog velikog prijatelja

Mnogo priča o Dejanu Milojeviću izlazi u javnost, a na osnovu jedne koju je ispričao Vladimir Kuzmanović može se zaključiti kakva je ljudina bio Dejan Milojević.

Nekadašnji Milojev saigrač, a sada voditelj podkasta „Luka i Kuzma„, ispričao je jednu neverovatnu priču.

Ova tužna vest slomila je sve, a Kuzmanović je otkrio jednu nepoznatu priču vezanu za svog velikog prijatelja. Njih dvojica bili su saigrači u Budućnosti početkom dvehiljaditih.

Negde 2009. godine došao sam u priliku da sredim stambeno pitanje, da kupim stan. Bio sam kratak za određeni novac, nekih 30-ak hiljada evra. Legao sam da spavam i probudio se sa jednom jedinom idejom – koga mogu da pitam da mi pozami, a da mi kaže “nema problema”. Šta mislite koga sam pozvao? – priča Kuzmanović.

Nije imao dilemu koga da pozove. Bio je to Dejan Milojević.

Razgovor je tekao otprilike: “treba mi toliko i toliko”. On je pitao: “Za kada?”. Rekao sam: “Za sutra”.On kaže: “Važi’“.

Ističe Kuzmanović da ga Milojević nije ni pitao kada će da mu vrati novac.

Kada sam mu vratio novac, a prošlo je nekih godinu dana, pitao sam ga da li ima neka kamata. On je uzvratio pitanjem: “Da li bi ti meni uzeo kamatu”, rekao sam: “Naravno da ne bih”, a on je uzvratio rečima: “Pa šta onda z****avaš” – otkrio je Vlada Kuzmanović.

 

53
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter