0
Fudbal

FOTO: HNK Hajduk Split

DOŠLO JE VRIME: Hajduk iz Splita predstavio najveće pojačanje u istoriji! (FOTO)

Objavljeno: 19.01.24 u 18:33

Veliki posao slavnog kluba

Hajduk iz Splita sa ponosom objavljuje povratak jednog od najuspešnijih proizvoda svoje fudbalske akademije, Ivana Perišića.

Klub je zvanično potvrdio dolazak iskusnog hrvatskog fudbalera na pozajmicu iz Totenhema do kraja sezone, uz mogućnost produženja saradnje na još jednu godinu kada istekne njegov ugovor sa londonskim timom.

Perišić, koji je ponikao u Hajduku, vraća se u svoj matični klub s ciljem da pomogne ekipi u osvajanju titule. Hajduk trenutno zauzima prvo mesto na tabeli hrvatskog šampionata sa 41 bodom, što je šest više od Rijeke i sedam od Dinama. Ipak, Rijeka ima odigranu utakmicu manje, dok Dinamo ima dva neodigrana meča u odnosu na crveno-bele.

Navijači Hajduka s nestrpljenjem očekuju Perišićev doprinos u ključnim trenucima sezone, a povratak ovog iskusnog fudbalera dodatno će ojačati timsku harmoniju i borbu za prestižnu titulu šampiona Hrvatske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter