0
ATP

FOTO: USopen/X

DE MINOR I RUBLJOV RUTINSKI ODRADILI POSAO: Ovo je sada put Đokovića do finala!(VIDEO)

Objavljeno: 19.01.24 u 15:18

Andrej i Aleks će odigrati meč u narednom kolu

Andrej Rubljov izbacio je Sebastijana Kordu sa Australijan opena, pobedio ga je sa 6:2, 7:6 (6), 6:4. Sada je poznata i cela polovina kostura Novaka Đokovića u osmini finala.

Nije se previše potrošio Rubljov, opravdao je ulogu favorita i sada je produžio svoj niz pobeda na osam. Iza sebe ima titulu Hong Konga, a u Australiji, već je izbacio jednog Amerikanca, Jubenksa, i to sa 3-0. Prethodno, u prvom kolu se namučio protiv Brazilca Sejbota Vajlda, kog je savladao tek u maratonu sa 3-2.

Sad je već dostigao željeni ritam, ovo je drugo ispadanje Amerikanca u danu, posle poraza Bena Šeltona. Prethodno, Tejlor Fric je savladao Mađara Marošana.

Sada Rubljova čeka 10. nosilac turnira, Aleks de Minor, koji je deklasirao Flavija Kobolija sa 3-0. Inače, sada je formirana cela gornja polovina kostura, u kojoj je Novak Đoković.

Novak igra protiv Adrijana Manarina, ako pobedi, u četvrtfinalu ga čeka bolji iz duela Tejlor Fric – Stefanos Cicipas.

A onda, sledi ukrštanje sa Siner – Hačanov i De Minor – Rubljov. U donjem delu kostura, nove parove saznaćemo već u subotu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter