0
Kladionica

FOTO:Brazilbet

BRAZILbet.rs: Karnelajv od 200.000 NEDELJNO!

Objavljeno: 19.01.24 u 12:31

 

Sastavi dobitne tikete sa najvećom ukupnom kvotom iz BRAZILBET.rs ponude UŽIVO KLAĐENJE i osvoji vredne freebet nagrade!
Predigra za KARNEVAL u Brazilu može da počne! Od 19. januara do 9. februara svake sedmice BRAZILBET.rs nagrađuje čak 30 najboljih igrača na UŽIVO sportskom klađenju, sa ukupno 200.000 dinara freebet-a nedeljno!

Svaki dobitan tiket je bitan jer se ukupne kvote svih dobitnih LIVE tiketa koje odigraš na BRAZILbet.rs u toku sedmice sabiraju i vode ka nagradi! Rang lista se ažurira svakog jutra pa svoj učinak možeš pratiti iz dana u dan.

Jedini uslov je minumum uplate od 300 dinara i svaki dobitan LIVE tiket ulazi u konkurenciju za izuzetno vredne nagrade!
Sportska kladionica Brazil Bet od nedavno ima i novi, modernizovan, internet sajt za online klađenje, kao i aplikaciju za Android uređaje koju možeš preuzeti OVDE.

 

FOTO:Brazilbet

NOVA STRANA IGRE KOJA NE PRESTAJE – TVOJ BRAZIL BET!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter