2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BOMBA U HUMSKOJ: Partizan zvanično potpisao novo pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 19.01.24 u 16:25

U njemu vide zamenu za Kristijana Belića

Partizan je danas zvanično predstavio svog novog igrača, defanzivnog vezista Leonarda Ovusua iz Gane. Ovusu je uspešno prošao lekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima, pojačavajući tako konkurenciju u veznom redu ekipe Igora Duljalja.

Ovusu, koji je tokom protekle sezone nastupao za norveški Odo, privukao je pažnju svojim izuzetnim igračkim karakteristikama. Sa 26 godina, donosi iskustvo i energiju u vezni red Partizana. Igrajući za Odo, stekao je veliko poštovanje navijača koji su ga proglasili najboljim igračem kluba u prethodnoj godini.

FOTO: FK Partizan

Fudbaler je rođen u Gani i svoje prve fudbalske korake napravio je u Akri, a kasnije je igrao za klubove poput izraelskog Ašdoda i kanadskog Vankuvera. Njegova sposobnost da igra kao „šestica“ s jakim radijusom kretanja, fizičkom snagom i preciznim pasovima čini ga idealnim dodatkom Partizanu.

Leonard Ovusu će se priključiti svojim novim saigračima na Kipru početkom naredne sedmice, nakon što završi poslednje birokratske obaveze u Srbiji. Navijači s nestrpljenjem očekuju kako će Ovusu doprineti uspesima Partizana u narednom periodu.

19
5

2 Komentara

  1. Bravo Duki, bravo Kralj, bravo Partizan! Tako treba! Idemo, jos vise jos bolje! Trebamo jos jedno ultra brzo krilo i makar jos jednog centralnog beka visoke klase! Uvek je bolje platiti slobodnog igraca ako je kvalitetan nego dati obestecenje. Pogotovo ako se radi o klubu sa ogranicenim resursima…, a to je slucaj sa nasim PFC u vremenu ovom zlom!
    I, veoma vazno: ni slucajno prodavati Saldanju! Kad bude na kraju sezone dao 30+ golova i 10+ asistencija tak ce nastati pomama za njim!
    Samo Partizan!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter