5
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(TVITOVI) ‘KAKVI LUZERI MAJKO MOJA’: Navijači Zvezde skrhani nakon poraza od Baskonije!

Objavljeno: 18.01.24 u 21:21

Jako teško im je pao poraz.

Košarkaši Crvene zvezde igrali su meč 22. kola Evrolige protiv ekipe Baskonije na svom parketu. Nakon velike borbe slavili su gosti rezultatom 90:91, a ovaj poraz će tim sa Malog Kalemegdana u mnogome odaljiti od borbe za ulazak u TOP8. Navijači ‘crveno-belih’ su na Tviteru izneli svoje mišljenje:

 

 

 
 
21
16

5 Komentara

  1. lijepa noc i srce puno.kad se ovako porazi ekipa kjoj drzava donosi tuitule- mali ste bili i takvi ostajete..vi ste samo komsije evropskog prvaka..i to vam je dosta

    3
    0
    Odgovori
  2. Imam utisak da ovaj novi Smart i nije baš smart. Deluje mi da on misli da je došao u neki amaterski klub i neozbiljno takmičenje i da je gazda u timu. Prokenja ga 2-3 šuta i onda upropasti 5 napada, loše odigra nekoliko odbrana… Ovakvi igrači ne trebaju

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter