0
Evroliga

Dejan Milojević (FOTO: Starsport)

TRAGEDIJA ZAUSTAVILA NBA: Još jedan meč odložen zbog smrti Dejana Milojevića!

Objavljeno: 18.01.24 u 19:31

Nikome sada nije do igre

NBA liga je ponovo reagovala povodom tragične smrti Dejana Milojevića, pomoćnog trenera Golden Stejt Voriorsa, odlažući njihov naredni meč protiv Dalas Maveriksa. Utakmica je trebala biti odigrana u noći između petka i subote u San Francisku, ali je odlučeno da se odloži kako bi igrači i stručni štab imali dovoljno vremena za oporavak od šokantnih vesti.

Dejan Milojević preminuo je od srčanog udara dan pre planiranog meča protiv Jute u Solt Lejk Sitiju. Smrtonosni incident dogodio se tokom timskog okupljanja, gde su treneri i igrači zajedno prisustvovali večeri. Liga nije pružila detalje o razlozima odlaganja, ali je jasno stavila do znanja da smatra kako Voriorsi nisu imali dovoljno vremena za emocionalni oporavak.

Dejan Milojević pridružio se Voriorsima kao pomoćni trener 2021. godine, nakon što je ostvario zapažene uspehe kao prvi trener u Megi i Budućnosti u evropskoj košarci.

NBA liga odmah je donela odluku o odlaganju utakmice nakon saznanja o Milojevićevoj smrti, pruživši klubu i igračima dodatno vreme za žaljenje i pripremu. Dejan Milojević, tokom svoje igračke karijere, nosio je dresove Beovuka, FMP-a, Budućnosti, Partizana, Valensije i Galatasaraja. Bio je ključni igrač reprezentacije Jugoslavije koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2001. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter