0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

RAJAKOVIĆ I REPTORSI SU POBEDILI ZA MILOJA: U Kanadi će se igrati akcija „Deki“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.24 u 08:24

„Posvećujem ovu pobedu našem timu, ali i Dekiju“

Toronto Reptorsi su ostvarili ubedljivu pobedu nad Majami Hitom rezultatom 121:97, čime su upisali 16. trijumf u ovoj sezoni.

Ova pobeda ima poseban emotivan ton, jer je Darko Rajaković, trener Reptorsa, posvetio pobedu Dejanu Milojeviću, tragično preminulom treneru.

Pre početka utakmice, Rajaković je najavio da će njegova ekipa akciju početi pokretom nazvanim „Deki„, prema Dejanovom nadimku, koji je u znak sećanja na preminulog trenera.

Takođe, Rajaković je i odigrao tu akciju, postigavši i koš u znak počasti. Ova pobeda i emotivan gest predstavljaju duboko poštovanje prema Dejanu Milojeviću u košarkaškom svetu.

Toronto je iz tog napada došao do tri poena, a Rajaković je posle utakmice rekao da ovu pobedu posvećuje upravo Dejanu Milojeviću.

Ukrao sam tu akciju od njega i to je bila naša akcija kojom smo počeli utakmicu i uspeli smo da postignemo koš. Posvećujem ovu pobedu našem timu, ali i Dekiju – rekao je Rajaković posle meča.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter