0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) NBA ZVEZDA DOMINIRA U ARENI: Brutalni napad crveno-belih šokirao Baskoniju i Ivanovića!

Objavljeno: 18.01.24 u 19:42

Dobar prvi deo meča za srpski tim

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 22. kola Evrolige protiv ekipe Baskonije na svom parketu, a rezultat na poluvremenu je 52:43.

Sama utakmica je krenula prilično ujednačeno, a eksplozija oduševljenja usledila je nakon pogođene trojke Jaga dos Santosa na samom startu utakmice.

Zvezda je odlično stegla odbranu i nije previše toga dopuštala ekipi Baskonije da se približi, a sjajna deonica je završena debitantskim minutima Džavontea Smarta, koji je odmah upisao četiri poena.

Ovoga puta crveno-beli nešto bolje ulaze u susret, nakon nekoliko prodatih lopti Davidovac pogađa trojku i vraća prednost na +11 za domaće.

Napadačka igra Crvene zvezde, koja je delovala gotovo besprekorno u prvom delu susreta donela joj je vođstvo posle prvih 20 minuta susreta, ipak čini se da će tim Janisa Sferopulosa morati da dodatno stegne odbranu kako bi u nastavku uspela da slomi Baskoniju.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter