0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 26: Robert Lewandowski (L) and Jerome Boateng (R) of Bayern Muenchen look on prior to the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Bayern Muenchen at Rajko Mitic Stadium on November 26, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

FENJERAŠ BACA SVE KARTE NA STO: Legenda Bajerna putem Riberija za spas Salernitane

Objavljeno: 18.01.24 u 10:31

Boateng, svetski šampion iz 2014. godine, trenutno je slobodan igrač

Salernitana, koja se suočava s velikim izazovima u borbi za opstanak u drugom delu sezone, aktivno radi na jačanju svog tima.

Nakon što su već doveli Alessandra Zanolu i Toma Bašića, klub iz Salerna je, prema najnovijim informacijama, u pregovorima s iskusnim fudbalerom Džeromom Boatengom.

Boateng, svetski šampion iz 2014. godine, trenutno je slobodan igrač. Pregovori su u toku, a ukoliko se sporazum postigne, ovo bi moglo biti značajno pojačanje za Salernitanu. Džerom Boateng, koji ima bogato iskustvo igranja u najvišim fudbalskim ligama, mogao bi doprineti iskustvom i kvalitetom ekipi koja se bori za opstanak.

Ovaj potez sledi nakon što je nedavno Frank Riberi okončao svoju karijeru u Salernitani. Sa dolaskom potencijalno Džeroma Boatenga, klub se nada da će dodatno ojačati svoj sastav kako bi ostvario bolje rezultate u narednim utakmicama

Пласман обезедио Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter