0
Košarka

Novica Veličković i Dejan Milojević (FOTO: Starsport)

DIRLJIV OPROŠTAJ NOVICE VELIČKOVIĆA OD MILOJEVIĆA: ‘Voli te tvoj Munze!’

Objavljeno: 18.01.24 u 18:00

‘Presrećan sam što sam te imao za prijatelja, mentora, brata!’

Sinoć je stigla jedna veoma tužna vest koja je potresla čitavu košarkašku javnost, a to je da je srpski stručnjak, Dejan Milojević  preminuo od posledica srčanog udara. Ne prestaju da stižu poruke od neutešnih sportista koji su izuzetno cenili bivšeg trener Mege, a jedan od njih je i Novica Veličković koje to uradio na emotivan način.

-Gde si bre munze…’ Dećo moj, voli te tvoj Munze! Brate moj, velika tuga, bol… Presrećan sam što sam te imao za prijatelja, mentora, brata! Mnogo sam sreće imao što sam uz tebe rastao, što sam gledao tvoje ljudske kvalitete, što sam gledao poštenje, hrabrost, vedrinu, osmeh, jednostavnost… Što sam mogao da vidim kakav si otac i muž! Mogu da pišem ovde o košarci, životu, savetima… Mogu danima, godinama da pišem! I sigurno ću biti jedan od mnogih koji će se truditi da sva tvoja dobrota, osmeh i dela budu zauvek na mestu gde treba da budu. A najveći si! Hvala ti za sve! I još jednom, voli te tvoj Munze – napisao je na svom instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Novica Velickovic (@novica_velickovic)

HS SAZNAJE: Krasnodar nije zainteresovan za Bukarija!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter