0
Košarka

head coach Igor Kokoskov Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 semi final match between Serbia and Puerto Rico Beograd, 03.07.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI SELEKTOR ORLOVA SE OPROSTIO OD MILOJA: „Bio je veliki čovek i moj dragi prijatelj“

Objavljeno: 18.01.24 u 10:14

I dalje sam u šoku i ne mogu da poverujem“

Dejan Milojević je preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara, a Srbija je ostala bez izuzetnog košarkaškog trenera.

Trener Golden Stejta je tokom klupske večere pred meč sa Jutom, u Solt Lejk Sitiju doživeo infarkt. Hitno je hospitalizovan i operisan, a onda je iz Sjedinjenih država stigla tužna vest o smrti srpskog trenera.

Ceo košarkaški svet oprašta se od izuzetnog trenera i čoveka, a nekadašnji selektor Srbije Igor Kokoškov, koji je se Milojevićem blisko sarađivao u reprezentaciji, ne može da veruje šta se desilo.

I dalje sam u šoku i ne mogu da poverujem šta se dogodilo u proteklih 12 sati. Još juče popodne smo se dopisivali…- rekao je za „Mozzart Sport“ Igor Kokoškov.

Košarkaška Srbija izgubila je velikog trenera, Kokoškov prijatelja.

Nemam mnogo reči kojima bih opisao kako se osećam. Dejan je bio veliki čovek i moj dragi prijatelj. Ostavio je neizbrisiv trag u svetu košarke kao igrač i trener. Bilo mi je zadovoljstvo i čast da su nam se životi ukrstili i da smo provodili vreme zajedno. Neka mu je večna slava – poručio je Kokoškov.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter