1
Evroliga

Head Coach Ergin Ataman Istanbul during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN U STRAHU PRED PARTIZAN: „Nismo radili kako treba cele nedelje, imamo problema sa povredama!“

Objavljeno: 18.01.24 u 20:55

Turčin je zabrinut

Košarkaši Panatinaikosa se pripremaju za izazovni susret protiv Partizana u okviru 22. kola Evrolige, koji će se odigrati sutra od 20.15 sati u „OAKA areni“. Iako su domaćini favoriti, turski trener Panatinaikosa, Ergin Ataman, izražava zabrinutost zbog trenutnih problema u ekipi.

Panatinaikos se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Evrolige sa skorom od 13 pobeda i 8 poraza, dok Partizan zauzima sedmu poziciju sa 11 pobeda i 10 poraza. Ipak, Ataman ističe da se njegov tim nije adekvatno pripremao za ovu utakmicu, suočavajući se sa povredama i bolestima.

Najgore je očekivati ‘žurku’. Nismo radili kako treba cele nedelje, imamo problema sa povredama i bolestima. Nisam spreman za ovu utakmicu. Ako mislimo da će biti zabavno protiv Partizana, kao što misle moji igrači, očekuje nas katastrofa„, naglasio je Ataman.

Jedina svetla tačka za turskog trenera je podrška domaćih navijača, koja bi mogla biti ključna u ovom susretu.

Imaćemo ogromnu podršku sutra, navijači će nam davati energiju, to je jedina pozitivna stvar pred meč sa Partizanom. Nadam se da će momci sa tom energijom pronaći motivaciju jer motivaciju nisam video čitave nedelje„, izrazio je svoju nadu Ataman.

1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter