0
Evroliga

FOTO: Starsport

SMAILAGIĆ JASAN: ‘Lesora doživljavamo kao člana porodice!’

Objavljeno: 17.01.24 u 15:55

‘Crno-bele’ očekuje težak duel.

U okviru 22. kola Evroliga košarkaši Partizana idu na gostavanje u Atini gde će odmeriti snage protiv Panatinaikosa u ‘OAKA areni’ u petak od 20:15. Pred ovaj susret pored trenera aktuelnog šampiona regionalnog takmočenja Željka Obradovićasvoja očekivanja izneo je i Alen Smailagić. 

On se dotakao bivšeg saigrača Matijasa Lesora i rekao da ga doživljavaju kao člana porodice, ali da je sada na drugoj strani.

-Dobro ga poznajemo, imamo i mi dobre igrače koji igraju odbranu. Čujemo se sa Matijasom stalno, mi smo braća. Doživljavamo ga kao člana porodice, ali sada je na drugoj strani i daćemo sve od sebe da ga pobedimo – poručio je Smailagić.

Partizan ovaj duel dočekuje nakon senznacionalne pobede nad Makabijem iz Tel Avive uz skor 11-10 i devetim mestom na tabel. Sa druge strane ‘Zeleni’ su na poziciji broj četiri uz skor 13-8, a u prethodnom kolu su savladali Monako.

JOKIĆ NAKON PORAZA POSLAO PORUKU EMBIDU: „Ja ne igram protiv njega, već protiv Filadelfije“ (VIDEO)

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter